sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Tokokoe

Paikalla makaaminen 9 - kääntyi lonkalleen, mutta pysyi.
Seuraaminen taluttimetta 8,5 - aikamoista haahuilua, viimeisessä täyskäännöksessä jäi jälkeen mutta otti onneksi paikkansa takaisin.
Liikkeestä mahaanmeno 10 - murheenkryyni, kun Osmo ei meinaa erottaa maahanmenoa ja seisomista. Toimi kuitenkin oikein mallikkaasti.
Luoksetulo 9 - hyvä stoppi, eteentulo oli vino ja perusasennossa törmäsi.
Liikkeestä seisominen 10 - tämäkin tosiaan murheenkryyni mutta toimi mallikkaasti tässäkin.
Noutaminen 8,5 - kapula oli omaa pienempi (oma jäi kotiin), joten Osmo ei meinannut saada otetta kovassa vauhdissa. Eteentuleminen ja perusasento hieman vinot.
Kauko-ohjaus 10 - ei mitkään maailman nopeimmat vaihdot, mutta tuomarin mielestä silti kympin arvoiset.
Estehyppy 7,5 - eteentulossa vino ja perusasentoon vaihdossa pompahti, törmäsi ja jäi vinoksi.
Kokonaisvaikutus 10 - Osmo palkkaantui tosi hyvin mun välipalkkakehuista ja meno oli seuraamista lukuunottamatta oikein hyvä.

Pistemäärä yht. 183, tulos AVO1 sija 1 ja KP!

Tuomari: Tiina Heino


Kyseessä oli Lempäälän LEVEKin yökoe, avoin luokka alkoi klo 23:30. Osmon tuntien se on aktiivisimmillaan yhdeksän ja kymmenen maissa ruuan syötyään ja oli nyt hyvin aktiivinen vielä puolilta öin. Tuomari oli todella tiukka - voittajaluokassa ei tullut juurikaan hyviä tuloksia, sillä tuomari rokotti kaikista pienistä virheistä. Avoimessa luokassa kisaajia oli 7 ja me tehtiin ainoa ykköstulos.

Nyt treenataan voittajaluokan liikkeitä ja kisataan seuraavan kerran mahdollisesti vasta ensi kesänä, tai vasta myöhemmin - kuka tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti