lauantai 3. toukokuuta 2014

Raunioilla ja tokotreeneissä

Tiistaina alkoi kesäkausi raunioilla. Osmon kanssa aloitettiin ihan helpolla harjoituksella, oletetulle ensimmäiselle palkka haukun aloituksesta ja muiden piti odottaa n. 5. hyvän haukun sarjaa. Ensimmäinen maalimies oli hakualueen etualalla valkoisessa pöntössä. Osmo oli täynnä virtaa ja pelkäsin sen juoksevan 'täysii' ohi - pitäisi vaan luottaa tuohon nokkaeläimeen, sillä se kyllä lähti 'täysii' mutta veti jarrut pohjaan saatuaan hajun ja löysi ensimmäisen todella nopeasti.

Toinen oli keskialueella betoni'lipan' alla. Sen Osmo löysi myös helposti ja haukkukin oli sopivaa sarjaa. Kolmatta jouduttiin hieman hakemaan, sillä jäin itse tyhmästi seisomaan ja hämmensin Osmoa. Pienellä vetäjän vinkillä sain itseni liikkeelle ja Osmon oikeaan suuntaan hajujen perään. Kolmas löytyi kaatuneesta suljetusta roskiksesta, minne Osmo tunki maalimiehen seuraksi hyvien haukkujen saattamana.

Treenit sujui oikein hyvin lukuunottamatta toisen ja kolmannen maalimiehen välistä aikaa, jolloin Osmon nenä käväisi maassa vähän turhan pitkään. Tästä on kuitenkin oikein hyvä jatkaa eteenpäin.

Keskiviikkona oli ensimmäiset Riitan tokotreenit. Aloitettiin kehääntulolla, joita meidän pitäisi treenata enemmän. Tällä kertaa se sujui kuitenkin oikein hyvin kuten myös heti perään otettu alokasluokan seuraaminen. Seuraavaksi otettiin paikallaolo ryhmässä. Laitoin Osmon eteen taas lelun ja jäin näkyville, pysyi hyvin ja liikkumatta koko ajan. Jatkettiin siitä avoimen luokan hypyllä, mikä sujui meiltä loppuperusasentoa lukuunottamatta oikein hyvin.

Lopuksi kierros ruutua - olen vaihtanut leluruudun kosketusalustaruuduksi ja tällä kertaa Osmo juoksi superkovaa pienellä banaanilla ruutuun ja toi kosketusalustan. Pienien naurunpurskahduksien saattamana vein alustan takaisin ruutuun ja kokeiltiin uudestaan paremmalla tuloksella.

Kotona oli väsynyttä poikaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti