perjantai 29. elokuuta 2014

Uudet ympäristöt

Elossa ollaan vaikka lähes kuukausi on ollut päivitystaukoa. Osmon kanssa ollaan nyt viikon ajan asuttu kahdestaan ja hyvin ollaan sopeuduttu. Valtsu sen sijaan jäi yksin vanhempien luo eikä sillä ole ollut ihan yhtä helppoa. Olohuoneen ja keittiön välissä olevan portin se on muutaman kerran puremalla avannut, ei tosin tuhonnut mitään kuitenkaan.
Väsynyt pieni 
Osmo on kaivannut koiraleikkikaveria ja käytiinkin poikkeuksellisesti koirapuistossa tiistaina jolloin Osmo leikki sakemannin ja kahden kultsun kanssa. Torstaina illalla käytiin myös treffaamassa muita Tammisaarilaisia koiria omistajineen. Paikalla oli 5 koiraa Osmon lisäksi, lähes kaikki alle vuoden ikäisiä.

Telkkaria katsoessa viereen pompsahti pieni reuhkis <3 
Muuten ollaan lenkkeilty ja tutkiskeltu paikkoja. Kotitokoa jumppaillaan lähes päivittäin ja kaukojen vaihdot alkavat olla jo jonkinmoisella mallilla. Muutama esineruutu ollaan treenattu ja yhden jäljenkin tein metsään. Taloyhtiön pihalla olevaa nurmikenttää kokeiltiin kerran mutta iso lauma lapsia häiritsi kovasti, sillä moni tuli törkeästi Osmoa takaa päin ja huitaisi, oikein härnäsi niin, että jouduttiin lopulta lähtemään Osmon melkein närkästyttyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti