sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Vaihteeksi tokoa

Tällä viikolla ollaan tokoiltu ahkerasti. Käytiin hallilla tiistaina ja tehtiin osa voittajaluokan liikkeistä ajatuksena tehdä pieni kartoitus missä mennään. Liikkeinä seuraaminen, luoksetulo, kaukokäskyt ja metallinouto ja bonukseksi ohjattu nouto. Seuraamisessa ongelmana oli lähinnä paikallaankäännösten ylityöskentely, luoksetulossa maahanmeno kovin vaiheessa, joten tehtiin pelkkä pysähdys. Kaukokäskyt takapalkalla ja ei kestä vielä montaa metriä etäisyyttä. Metallinouto on edelleen yöks.
Perjantaina olin kokouksessa hallilla ja päätin treenata Osmon nopeasti kokouksen jälkeen. Tehtiin  kontaktia ja seuraamisen alkuja hyvällä menestyksellä.

Lauantaina treenattiin hallilla Malinin ja Sofian kanssa. Osmon kanssa tehtiin hyppynoutoa ja treeni ohjautuikin noudon palautuksiin ja sen jälkeen vinojen heittojen palautuksiin. Seuraavassa setissä tehtiin kakeja taas takapalkalla. Suoriuduttiin tiistaista huonommin ja takapalkkakaan ei toiminut. Lopuksi Osmo sai leikkiä Feith-kaverin kanssa.


Tänään tokoiltiin Pekka Korrin opissa Riihimäellä. Osmon kanssa ensimmäisessä setissä merkin bongausta, mihin saatiin oikein hyviä vinkkejä. Rauhotetaan tilanne ja pyrin saamaan hallinnan myös henkisellä tasolla. En saa pelätä käydä näyttämässä merkin paikkaa.

Toisessa setissä tehtiin seuraamisen paikallakäännöksiä ja niihin lisättiin namitargetti ja käsikosketus avuiksi. Lopuksi vielä kakeja sivupalkoilla ja rima-avulla. Kaisan luona tehtiin vielä tunnaria lasten lelujen avulla, ehkä me nyt taas saataisiin motivaatiota sen treenaamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti