perjantai 8. toukokuuta 2015

Reilummin treeniä

Kevät on tuonut mukanaan pienoisen tokoinnostuksen. Ollaan taas jatkettu kotona kaukokäskyjumppailua ja otettiin tehotreeniin myös metallikapulan nosto ja pito.

Vappuna tokoiltiin Viikissä Wilkun ja Tuulin kanssa. Osmon kanssa yritettiin ruutua ilman targettia ja homma meni vähän vaikeaksi. Osmo meni epävarmasti ja paimenkaaren kautta ruudun sivusta sisään eikä millään löytänyt oikeaa paikkaa. Otettiin muutama näyttöruutu ja superhelppo toisto joilla saatiin edes jonkinlaisia tuloksia. Treenattiin myös pk-puolen eteenmenoa, mikä sujui oikein hyvin lelu heinätupon takana piilossa.

Kotona ollaan tosiaan jumppailtu kakeja. I-S vaihto alkaa olla mallillaan ja siihen voidaan alkaa lisäämään häiriötä. S-I vaihto koki käskynmuutoksen ja opetan sen kokonaan uudestaan. Metallikapula on edelleenkin ällö mutta naksuttimella Osmo kyllä nostaa ja pitää - ei se tosin kovin iloiselta näytä...

Keskiviikkona treenattiin läheisellä nurmikentällä ruutua targettiavulla ja meno oli ihan toinen kuin vappuna. Paikka löytyi hyvin, Osmo juoksi suoraan ja tiesi selvästi mistä on kyse.

Eilen tokoiltiin markkinakentällä. Osmon kanssa aloitettiin merkin kertaamisella, ja otettiin myös seuraamisen paikallakäännösten paikkaa käsikosketuksen ja namialustan avulla. Tehtiin myös koko ohjattu nouto (vasen puoli) liikkurin kanssa, Osmo jäi niin kiinni viimeksi näytettyyn kapulaan, että juoksi muutaman kerran suoraan perusasennosta oikeanpuoleista kapulaa kohti. Tehtiin muutaman kerran pelkkä merkki vähän lyhyemmällä matkalla ja saatiin koko liike toimimaan.

Lopuksi otettiin vielä kolmen minuutin paikkamakuu. Piilon sijaan juttelin Sofian kanssa ja rapsuttelin Tiger holskua, Osmo nousi aluksi kun mustasukkaisuus Tigeriä kohtaan oli liian suuri häiriö. Vein takaisin ja pysyi reilu 3min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti