torstai 9. heinäkuuta 2015

Elämä jatkuu

Meillä on taas koti! Kolme viikkoa asusteltiin kaverin kämpässä ja siitä lopulta vain kaksi päivää oltiin virallisesti asunnottomia. Suhteellisen kivuttomasti meni asuminen toisen asunnossa mutta muilta vastoinkäymisiltä ei vältytty, kuten muutama postaus sitten voitte lukea. Nyt asiat pikkuhiljaa järjestyy ja saadaan elämä takaisin raiteille.

Osmokin on suurimmilta osin löytänyt omat lempipaikkansa uudesta asunnosta vaikka täällä onkin vielä kovin sotkuista muuton jälkeen
Osmon kanssa ollaan käyty kävelyllä kaupungilla ja satuttiin muutamaankin otteeseen olemaan kävelyllä iltatorin aikaan. Muutto sujui kahdessa päivässä, muutama viikko sitten sunnuntaina siirrettiin kaikki tavarat vanhasta yksiöstä tädin luokse Tammisaaren keskustaan ja viikko sen jälkeen muutettiin tavarat tänne uuteen asuntoon. Muutettiin Osmon kanssa lähemmäs koulua reilusti isompaan asuntoon.
Osmo oli tietysti mukana muuttamassa
Osmolla oli muutama viikko tötterö päässä jalassa olevan hotspotin takia
Jotta ei ihan ilman vastoinkäymisiä oltaisi päästy, huomasin tiistaina pakastimen tavaroiden olevan sulia ja keskiviikkona kävi huoltomiestä toisensa jälkeen tutkimassa asiaa. Paljon ruokaa meni roskiin ja Osmon lihat saa luvan säilyä jääkaapissa ainakin viikon. Opiskelijan/kesätyöntekijän lompakosta oli aika iso pala heittää niin paljon ruokaa hukkaan.

Nyt eletään jonkin aikaa ilman pakastinta kunnes saadaan selville tuodaanko tänne kokonaan uusi vai ramppaako täällä lisää huoltomiehiä moottoria korjaamassa.

Osmo on sopeutunut muutoksiin oikein hyvin ja huoltomiehetkin se ottaa heiluvan hännän ja rapsutuksia ja leikkiä kerjäävän asenteen kanssa vastaan. Osmo onkin ollut päivän piriste monien vastoinkäymisien aikana. Onni on omistaa super sinivalkoinen <3

1 kommentti:

  1. Teille ois haaste :D
    http://kaaponagi.blogspot.fi/2015/07/haaste-hankokuvin.html

    VastaaPoista