tiistai 27. lokakuuta 2015

Jaksettiin treenata

Edellisviikon sunnuntaina treenattiin tokoa Viikissä Wilkun ja Tuulin kanssa. Osmo oli viikon vanhempieni luona hoidossa samalla, kun itse jouduin hirvijahtiin. Yhksikään hirvi ei onneksi saanut surmaansa meidän jahdin aikana, joten oma mielenterveys on vielä toistaiseksi 'ihan ookoo'. Tokon saralla tehtiin Osmon kanssa luoksetulon stoppia. Ei meinannut muistua mieleen mutta muutaman takapalkkamuistutuksen jälkeen välähti lamppu kopassa.

Koska treenisuunnitelma oli olematon jouduin keksimään treenaamattomille treenin aiheita. Tehtiin pientä seuraamishässäkkää paikallaankäännösten ja peruskävelyn muodossa. Lopeteltiin eteenlähetykseen, mikä osottautui muistuttavan enemmän taaksepäinvilkuilevaa banaania. Muutama edessäoleva lelupalkka suoristi linjan ja saatiin onnistuneita suorituksia.


Maanantaina Osmo pääsi mukaan autoajelulle Vantaalta Espoon kautta Tammisaareen. Vantaalta matkattiin ensin Pitäjänmäelle, missä Osmo istui autossa yritysvierailun ajan. Siitä matkattiin Celloon syömään ja viimeinen stoppi oli toinen yritys Kauniaisissa. Bathousen toimistoon Osmo pääsi mukaan, se tosin osoitti tylsistymistään kieriskelemällä äänekkäästi lattialla. 

Vierailujen jälkeen, kun oltiin valmiiksi Espoon suunnilla, otin yhteyttä Osmon veljen omistajaan, Tiinaan, ja sovittiin extempore-treffit Olariin. Veljekset hölkötteli metsässä omiaan, ei erimielisyyksiä mutta ei niillä kovinkaan paljon juttuaiheita ollut. Meillä omistajilla sentään oli paljon juteltavaa. 

Veljekset Pipkin ja Osmo <3
Viime sunnuntaina treenattiin pikahaut sadekelissä. Osmolle yritin yhtä hajuhakua mutten vieläkään saanut sitä toimimaan, Osmo näki maalimiehen liian aikaisin. Kaksi maalimiestä otettiin näkölähtöinä, Osmolta odotettiin yhtä tai kahta haukkua.

Maanantaina treenattiin myös hakua. Osmolle kaksi maalimiestä, toinen näkölähtönä. Keli oli parempi ja kunnon tuuli auttoi nenänkäyttöä. Osmolla oli kuitenkin nenä aika matalalla, ehkä johtuen tauon aikana tehdyistä jäljistä? Kehotuksesta nosti kuitenkin nenäänsä ja jatkoi asianmukaisesti. Ohjeena oli tällä kertaa 5-10 haukkua.

Muutoin ollaan lenkkeilty sekä yksin, että Malinin ja koirien kanssa. Pientä pihatokoilua ollaan harrastettu harvakseltaan ja kamerakin pääsi kertaalleen ulkoilemaan.

Osmo ottaa rennosti lenkin jälkeen
"Huomaa mut!"

Kerran käytiin tässä välissä kickarilenkillä. Noin kolmasosa lenkistä mentiin rauhallisesti asfalttitiellä, muuten yritin olla vedettävänä. Osmo oli jotenkin harvinaisen väsyneen oloinen, joten mentiin rentoa hölköttelyvauhtia myös hiekkapätkät. 

1 kommentti:

  1. Teidät on haastettu! :)

    http://cheltu.blogspot.fi/2015/11/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista