perjantai 18. maaliskuuta 2016

Kevään merkkejä

Kevät tekee tuloaan ja täällä Tammisaaressa on tuskin lunta jäljellä. Vantaan reissuilla ollana kauhisteltu eroja lumen määrässä - sielä sitä on paljon enemmän. Ollaanhan kuitenkin vähän etelämmässä ja lähempänä merta. Osmon kanssa ollaan edelleenkin elelty tavallisen kotikoiran elämää muutaman pidemmän lenkin merkeissä. Opiskeluissa on menossa kevään viimeinen jakso ennen työharjoittelua ja stressiä on niin raha-asioista kuin ajan riittämisestä.

Osmon kanssa ehdittiin kuitenkin vajaa kuukausi sitten käydä hiihtämässä. Reilu 3km umpihangessa ja molemmilla kunto ihan nollilla. Osmo ei oikein muistanut homman jujua ja perässä huitova akka ei varmaan asiaa yhtään helpottanut.


Viimeviikonloppuna hoidossa oli jälleen pieni musta. Nelsonin kanssa yhteiselo paranee kerta kerralta ja pienen mustan vierailut tuntuvat mukavalta vaihtelulta arkeen. 


Osmon kanssa ollaan myös kertaalleen ehditty hakutreeneihin. Pitkän tauon jälkeen ajattelin kertailla ilmaisua ja tehtiinkin aiemmasta tuttu ruksitreeni. Treeni ei mennyt ihan putkeen, sillä Osmo ilmaisi kahdella ensimmäisellä kerralla saman maalimiehen - olihan siltä aiemminkin saanut palkkaa. Ryhmässä oli yksi uusi jäsen ja sille haukkuminen oli Osmon mielestä haastavaa. Hyvää sarjaa ei meinannut tulla ja turhautuminen oli lähellä. Täytyisi enemmän päästä vieraisiin porukoihin treenaamaan niin ei samat naamat pyöri edessä joka kerralla. 

Muuten ollaan elelty rauhakseen. Osmo oli suursiivouksen aikana evakossa vessan puolella ja tylsistynyt pieni bordercollie näytti kurjalta. Siivouksen jälkeen oli kuitenkin mukava olla puhtaassa kodissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti