tiistai 3. toukokuuta 2016

2 päivää 3 tunnaria

Kotitokoilua, jee! Pitkästä aikaa jaksoin tarttua tunnariämpäriin ja kokeilla, miten nenän käyttö tauon jälkeen onnistuisi. Ongelmiahan on ollut liian innokkuuden ja maltin puuttumisessa, Osmo ei ole tajunnut haisteluideaa ja on siis maistellut jokaista esillä olevaa puupalaa.

Eilen tehtiin testi olohuoneen lankamatolla ja hyvinhän se meni. Lenkin jälkeisen pienen lepotuokion jälkeen uskalsin yrittää, kun oli koira valmiiksi hieman rauhallisemmassa tilassa. Laitoin kapulat riviin metrin päähän, oman sinne joukkoon ja namin rivin jatkoksi. Mitään käskyä en anna, sillä ne vasta Osmoa kiihdyttää.

Namin syötyään Osmo lähti haistelemaan kapuloita ja maistoi omaa. Palkkasin pelkästä merkkauksesta, otetaan se tuominen sit myöhemmin. Tänään tehtiin sama homma, tosin kaksi kertaa peräkkäin. Meinasi maistaa viereistä kapulaa ensimmäisellä kerralla mutta muutti onneksi mieltään jatkaessaan haistelua.

Muuten ollaan edelleen elelty rauhakseen lenkkeilyn muodossa. Tulevana viikonloppuna ollaan Quicket-leirillä ja tarkoituksena olisi vielä ennen sitä kertailla tokon voittajaluokan liikkeitä leirin kokeenomaista varten. Muuten olisi leirillä tarkoitus treenata hakua ja/tai jälkeä ja doboa.


Hyvää kevättä toivoo Oojavee-väki! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti