maanantai 27. helmikuuta 2017

Kaikenlaista toimintaa

Aloitetaan Nelsonista, joka oli meillä hoidossa puolitoista viikkoa perjantaista sunnuntaihin. Osmo sai lenkeille leikkikaverin ja me toisen rapsuteltavan. Hoitoaika meni suhteellisen kivuttomasti mutta toki silti tuntuu kivalta taas kun on vain yksi koira asunnossa.



Osmon kanssa käytiin perjantaina hakutreeneissä ja sunnuntaina jälkitreeneissä. Hakutreeneissä teemana oli pimeätreeni. Osmolle otettiin kolme maalimiestä, ohjeena odottaa n 20 haukkua, heittää lelu Osmon taakse, nousta piilosta ja leikittää hetken. Osmo lähti kuin ohjus ja löysi kaksi ensimmäistä nopeasti. Ensimmäisellä haukku oli vähän heikompaa mutta toisella kuulosti jo tosi hyvältä. Kolmatta etsittiin jonkin aikaa ja oma suuntavaisto katosi pimeydessä. Osmo kuitenkin löysi ja haukkui hyvin. 

Jälkitreeneissä treenattiin kalustekauppojen parkkipaikalla, Osmolle tehtiin ehkä 300m pitkä jälki missä oli 10 esinettä. Treenistä on myös video, minkä lataan tänne myöhemmin. 


Torstaina kävin pikaisella iltapäivävisiitillä Vantaalla ja käytiin samalla lenkillä valkoisten koirien kanssa. Sunnuntaina puolestaan saatiin koko perhe Valtsu mukana kylään meille. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti