keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Valkoiset ja hakutreenit

Viimeviikolla molemmat valkoiset oli meillä hoidossa. Odotin kivaa ja aktiivista viikkoa mutta todellisuudessa oli stressaavaa ja ei niin aktiivista. Tytöt oli stressaantuneita kun oli uusi kämppä ja mukana ihminen, ketä ne ei kunnolla vielä tunne. Yöt nukuttiin huonosti ja päivät meni puoliunessa. Metsälenkillä käytiin kuitenkin joka päivä, joten Osmokin pääsi pitkästä aikaa kunnolla rallattelemaan. Osmon selkä on nyt pysynyt hyvänä liikunnan lisäämisestä huolimatta, joten näyttää siltä, että se alkaa olemaan terve.



Osmon kanssa käytiin sunnuntaina taas hakutreeneissä. Otettiin kerrankin neljä maalimiestä, annoin kahdelle maalimiehelle nakkipurkit ja kahdelle lelut. Nakkimaalimiehet istutettiin metsään ensin, jotta Osmo ei enää leikkimisen jälkeen joutuisi syömään. Lelumaalimiehet siis upotettiin sitä mukaan kun metsässä kuljettiin.

Ohjeena oli palkata haukun aloituksesta. Ensimmäisellä Osmo aloitti haukkumisen niin aikaisin, että haukkuja tuli 5. Muilla kerroilla aloitti vasta lähempänä ja palkka saatiin oikeaan aikaan. Pikkuhiljaa voi taas alkaa lisäämään vaativuutta treeneihin. Huomaa kyllä, kun normaalisti maalimiehiä on kolme, kun Osmo oli jo kolmen jälkeen lopettamassa treeniä. Useammin pitäisi vaihdella määriä, mutta kun se kolme on niin sopiva ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti