sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kaikki Quicketit koossa

Tänään treenattiin Tokoa Jankin hallissa kaikkien Osmon sisarusten kanssa. Otsikko ei ihan pidä paikkaansa, sillä Quicket One, toistaiseksi ainoa toinen Quicket pentue, ei ollut paikalla. Kouluttajana oli tälläkin kertaa Hanna Närhi ja olikin mukavaa, että hän jo hieman tiesi meidän treenailuista.

Aluksi tehtiin paikallamakaaminen kaikkien paitsi Savun ja Lassin kanssa. Rivissä oli siis 6 koiraa (Repe "korvasi Lassin" paikkamakuussa). En mennyt piiloon Osmolle, kun vasta ollaan saatu paikkis toimimaan näkösällä. Kaksi minuuttia - vai kuinka pitkä aika siinä olikaan - sujui hyvin, jätin kuitenkin lelun Osmon eteen turvaksi.

Yksilötreenissä aloitettiin Osmon kanssa kaukokäskyillä. Viimeaikojen seisomisen lisäämisen seurauksena istu-maahan on hajonnut - Osmo ottaa kaikilla tassuilla askeleen eteenpäin. Testiksi kokeiltiin laittaa Osmo ns. karsinaan ja tehdä samat siinä. Aluksi epäilin karsinaa, kun Osmo inhoaa kaikkea mikä "riistää siltä vapauden". Vaihdot sujui hyvin karsinassa eikä Osmo vierastanut sitä yhtään. Läksyksi saatiin keksiä uusi käsky s-m vaihdolle, joku rauhallisempi käsky mikä tarkoittaa "mene hallitusti maahan taaksepäin".

Myöskin namit kädestä pois, ne on olleet isoin ongelma kun Osmo ahneena koirana kiihtyy namikädestä ja alkaa sähläämään. Namit tulevat siis jatkossa toisesta kädestä, mikä on selän takana piilossa. Näitä ohjeita noudattamalla uskon saavan kaukot kuriin.

Toisena settinä otettiin Osmon kanssa perusasennon ja seuraamisen häiriötä. Hyvin sieti häiriötä, jopa namin tarjoamista. Viimeinen ja vaikein häiriö oli lentävä kartio, mikä jouduttiin toistamaan monta kertaa ja lopuksi jopa vähän helpottamaan, jotta saatiin lopettaa onnistuneeseen suoritukseen.

Lopuksi otettiin kaikista Quicket W-pennuista yhteiskuva.
Lassi (Q. Will power), Jendi (Q. Way of life), Ruuti (Q. Walk the line), Savu (Q. Wednesday), Osmo (Q. Wonderwall), Pipkin (Q. Wall-E) ja Asta (Q. Wish upon a star)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti