perjantai 11. huhtikuuta 2014

Mökkihöperö x2, geokoirat x4, tokokoira x1

Viime viikonloppu vietettiin keväisissä maisemissa Hirvensalmen mökillä. Mukaan pakkautui Wilkku ja Tuuli, koirina Osmo, Valtsu, Kaapo, Quattro ja Una. Jäidenlähtöä kuunnellessa tuli pelattua yhtä jos toistakin lautapeliä, yhdet pienet hakutreenit saatiin aikaiseksi ja koirathan tietysti leikkivät suurimman osan ajasta.



Maanantaina Osmo käväisi hierojalla, se on vähän arvioinut hyppäämistä autoon ja laukka on ollut normaalia pompottavampaa. Hieroja löysi selästä ja takareisistä jumit. Kotiläksyksi saatiin muutama venytysvinkki, millä jumit pitäisi saada kuriin.

Maanantaina ja keskiviikkona tokoiltiin Ojangossa, maanantaina hallissa ja keskiviikkona ulkona auringon paisteessa. Maanantaina treenattiin Osmon kanssa pienesti seuraamista ja kaukoja, kaukoihin sillä oli liikaa virtaa treenitapaan nähden, joten jätettiin se treeni minimaaliseksi. Seuraaminen oli oikein hienoa. Keskiviikkona tehtiin ryhmäpaikallamakuu 2min piilossa. Osmo pysyi hyvin, vähän oli levähtänyt muttei kuitenkaan ihan lonkallaan. Lopuksi tehtiin seuraamisen käännöksiä.


Torstaina geokätköiltiin Wilkun ja Tuulin kanssa Hakunilassa. Tehtiin varmasti kätköjen löytäjäennätys, löytäjiä oli nimittäin ihmisiä x3 ja koiria x7.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti