maanantai 9. toukokuuta 2016

Quicket-leiri

Viikonloppu vietettiin ihanalla Kuralan kartanolla Pöytyällä Quicket-leirin merkeissä. Leiri alkoi perjantaina iltapäivällä mutta töiden takia me päästiin Osmon kanssa paikalle vasta lauantaina iltapäivällä. Saavuttuamme paikalle käynnissä oli agilitytreenit, jotka ei meitä enää juurikaan kiinnosta joten katsottiin hetki muiden touhuja ja käytiin sitten katsastamassa yöpymispaikka.

Myöhemmin iltapäivällä päästiin jälkimetsään. Heidi teki Osmolle jäljen, vajaat 500m aika perinteisessä suomalaisessa sekametsässä. Esineitä matkalla oli 2 ja purkkeja 2, jäljen annettiin vanheta noin tunnin. Jäljellä Osmo työskenteli hyvin, sain itse noottia siitä, etten tarpeeksi luota Osmon työskentelyyn. Esineistä löytyi ainoastaan yksi, sekin jäljen loppuosassa. Ensimmäistä kertaa jäljen lopussa oli maalimies, vähän testillä ajateltiin katsoa mitä Osmo tekee. Tarkoituksena oli antaa suora palkka mutta innokkaana työskentelijänä Osmo ehti haukahtaa ennen palkkaa. 

Seuraavana aamuna lähdettiin hakumetsään. Alueelle oli valmiiksi edellisenä päivänä rakennettu PK-hakurata (100m x 100m) ja Osmon kanssa käytettiin samaa merkattua aluetta. Yksi maalimies oli alueen oikeassa takakulmassa, toinen oli vasemman puolen keskikohdassa reunassa. Tarkoituksena oli vaatia 5-10 haukun hyvä sarja ja se toteutui molemmilla maalimiehillä. 

Tokoa ei ehditty ja jaksettu tällä kertaa treenailla, pellolle mentiin kuitenkin hengailemaan ampumisen aikana katsomaan miten Osmo nykyään reagoi. Pieni reaktio ensimmäisen laukauksen kohdalla mutta ei muuttanut koiran käytöstä, seuraaviin laukauksiin ei edes reagoinut. 


Q. Wish upon a star (Asta), Q. Wonderwall (Osmo) ja Q. Wednesday (Savu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti