lauantai 28. tammikuuta 2017

Viimeinen laser

Torstaina käytiin toivottavasti viimeisen kerran Osmon kanssa laserterapiassa ja se vaikuttikin parantuneen jo hyvin. Osmo onkin ollut paljon iloisempi ja aktiivisempi kotona ja lenkeillä, joten parantumisen huomaa arjessakin. Pikkuhiljaa lisätään lenkkeihin pituutta ja voidaan päästää sitä vähän vapaaksi.

Sunnuntaina käytiin pitkästä aikaa hakutreeneissä. Osmolle otettiin kolme maalimiestä ja tavallisen lelupalkan sijaan valitsin rauhallisemman namipalkkauksen. Pidin Osmon kokoajan liinassa, jotta se ei pääsisi hulluttelemaan tavalliseen tapaan. Ensimmäisen maalimiehen Osmo löysi nopeasti ja vähän huomaamattakin, kun olin itse kävelemässä reippaasti ohi. Ohjeeksi oli annettu haukun aloituksesta palkkaaminen. Osmo haukahti muutaman kerran ja jäi kehun jälkeen odottamaan lelua. En muista koska sitä olisi hakutreeneissä palkattu nameilla ja Osmokaan ei meinannut tajuta mennä lähemmäs syömään purkista namit.

Seuraavan maalimiehen kohdalla olikin jo helpompaa, kaikki maalimiehet oli laitettu helppoihin piiloihin aika lähelle polkua, joten oli helppo kulkea liinan kanssa. Kaikilla Osmo teki niinkuin pyydettiin.
Huomenna sunnuntaina suunnataan Vantaalle ja maanantaina meidän mukaan tänne Tammisaareen lähtee myös Tryffel ja Friida. Valkoista arkea eletään viikko eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti