tiistai 4. huhtikuuta 2017

Uimassa

Viikonloppu oltiin Osmon kanssa Vantaalla. Perjantaina käytiin Petbrossilla uimassa Osmon ja Valtsun kanssa. Osmo oli viimeksi käynyt uimahallissa kolmikuisena eli n. 5 vuotta sitten, joten se ei tietenkään enää muistanut miten altaaseen pääsee. Valtsu taas ei ollut koskaan aikaisemmin uinut muualla kuin järvessä ja meressä.

Osmo saatiin veteen ihan houkuttelemalla. Olin itse altaan toisella puolella pallon kanssa ja äitini oli Osmon kanssa rampilla. Hetken aikaa Osmo seisoskeli siinä, näytti siltä ja äänteli niin, että haluisi mennä veteen muttei uskalla. Hetken päästä se kuitenkin pienen tuuppauksen jälkeen hypähti veteen ja sen jälkeen se oli menossa sinne kokoajan.

Valtsun kanssa oli hieman vaikeampaa, puttailtiin sitä jonkin aikaa rampilla. Kovin kiinnostunut se oli vedestä ja halusi lähteä hakemaan palloa, ei kuitenkaan oikein uskaltanut. Ensimmäisellä kerralla Valtsu ui ikään kuin ei olisi uinut koskaan aiemmin, läpsytellen etutassuilla veden pintaa niin, että kaikki varmasti kastuivat. Sen jälkeen pidettiin Valtsulle pieni hengähdystauko ja uudella yrityksellä Valtsu oppi jutun jujun ja sehän myös innostui touhusta.Lauantaina ja sunnuntaina pojat saivat olla isäni kanssa Vantaalla sillä aikaa, kun minä ja äitini oltiin ensiapukurssilla. EA1 kurssi ja etsintäkurssi on vaatimuksina hälytysryhmään pääsyssä, etsintäkurssin olenkin käynyt jo kaksi vuotta sitten mutta EA kurssi on jäänyt käymättä. Nyt kuitenkin sain suoritettua kurssin ja pääsen hälyryhmään. 

Osmo on myös ilmoitettu hakukokeeseen, ollaan varasijalla 1, joten saa nähdä pääseekö myös Osmo hälyryhmään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti